Yhdistys

Mikkelin seudun Vihreät ry on Vihreän liiton kunnallisjärjestö Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Pertunmaan ja Puumalan kunnissa. Yhdistyksemme on maakunnallisen piirijärjestön, Kaakkois-Suomen Vihreiden, suurin paikallisyhdistys. Yhdistyksestä käytetään joissakin yhteyksissä, erityisesti Vihreiden sisäisessä keskustelussa, lyhennettä MiseVi.

Mikkelin seudun Vihreillä on kunnanvaltuutettuja ja lautakuntapaikkoja Mikkelissä, Juvalla sekä Kangasniemellä.

Hyvässä yhteistyössä kunnalisjärjestön kanssa seudulla toimii myös Mikkelin seudun Vihreät naiset ry, Vihreiden naisjärjestön paikallisyhdistys.

Mikkelin seudun Vihreiden yhdistyksen säännöt

Mikkelin seudun Vihreiden Hallitus vuodelle 2017

Puheenjohtaja:
Minna Pöntinen
minna.pontinen(a)surffi.fi

Varapuheenjohtaja:
Jukka Saikkonen
jukka.saikkonen(a)vihreat.fi

Sihteeri:
Emmiina Tuutti
emmiina.tuutti(a)gmail.com

Rahastonhoitaja: